Senaste trenderna i fokus

Visst är det roligt att följa trender men vissa av dom försvinner lika snabbt som dom kom. Inför en köksrenovering ska man tänka på att välja en stil och inredning som man tror att man kommer trivas med i längden och inte bara det man tycker är snygg för stunden. Skrikiga färger och detaljer är sådant man ofta tröttnar på väldigt snabbt och det kan därför vara bättre att välja något mer neutralt och tidlöst.

Man slarvar med måtten

Det här kanske inte tillhör ett av dom allra vanligaste misstagen men det förekommer helt klart. När man ska genomföra en köksrenovering är det väldigt viktigt att man tar exakta mått av rummet för att det nya köket ska passa. Vare sig man lämnar för stora eller för små mått till leverantören så kommer det att bli tokigt och man ska därför se till att mäta både en, två och tre gånger så att man med säkerhet vet att det blir rätt på millimetern.

 

Planeringen är A och O för att den stundande köksrenoveringen ska bli lyckad. Varje del och moment behöver tänkas igenom noggrant för att undvika misstag och det är väl värt att lägga ned lite extra tid redan i planeringsstadiet.