Vad är sökmotoroptimering eller SEO-tjänster?

Enkelt förklarat så är sökmotoroptimering (SEO) tjänster det som ger ditt företag mer kunder genom att ranka din webbsida högre på Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorer. Merparten av kunderna tittar inte på mer än en sida på Google när de söker efter det de vill göra eller köpa. Ofta scrollar de inte ens ner till de lägre resultaten vilket bevisas av stora antal klick som de första tre toppresultaten får.

SEO handlar inte bara om att bygga en webbsida för sökmotorer. Det handlar om att bygga en webbsida för människor – det är vad sökmotorer vill göra. Vi hjälper dig att uppnå det målet dels genom att se till att din sajt är den sajten som folk använder för att söka, dels genom att se till att du erbjuder dem det de behöver.

Varför behöver jag SEO?

SEO göteborg betyder allt och det bör du inse. Lär dig det på det enkla eller det svåra sättet. Oavsett vilket sätt så är det som tyngdkraften, att tro på tyngdkraften är frivilligt, vi är alla påverkade av dess kraft. Om du väntar med SEO tills det blivit för sent då är spelet över, och det kanske inte finns en väg tillbaka. Vi kommer att hjälpa de företag som verkligen bestämt sig för att dominera inom samma nisch. Och oavsett om det är OTT SEO eller andra företag som vårt, kommer alla de där toppositionerna inom din nisch att fyllas av dina konkurrenter och du kommer aldrig att kunna övervinna dem.
Nu går vi in på det tekniska.

En sökmotor som Google gör två saker:

1. Söker genom webben för att sammanställa en databas utifrån de webbsidor som de hittar.

2. Genom sin sökmotor förse en lista av webbsidor som är rankade utifrån relevans

När du ställer en fråga i en sökmotor så kammar den genom sin omfattande databas med webbsidor för att leverera sökresultaten (SERP) med webbsidor rankade utifrån relevans och popularitet. Ju mer relevant ett resultat är och ju högre den rankar, desto mer kommer folk att klicka på det… och desto mer trafik går till den webbsidan.

Google och andra sökmotorer använder sig av matematiska formler (algoritmer) som utvärderar hundratals variabler (söksignaler) och tar hänsyn till dessa. Målet är att ta reda på hur bra din webbsida besvarar en frågeställning (relevans). Sedan rankar de din webbsida, delvis genom hur många webbsidor som länkar till dig (popularitet).

Merparten av all webbtrafik kommer från bara tre sökmotorer: Google, Bing och Yahoo. Ökad trafik från de stora sökmotorerna ger dig mer synlighet, fler kunder och betydligt mer inkomst. Det är därför som en investering i SEO kan leverera en exceptionell avkastning jämfört med andra typer av marknadsföring.

Se om ditt företag kvalificerar sig för att arbeta med oss

Vi har inspirerat och motiverat företagsägare, entreprenörer och andra professionella runt om i världen under de senaste åren och vi har designat appar som både boostar varumärkesmedvetenhet och driver deras produktivitet upp genom taket. Dock har vi insett att vi inte kunde hjälpa alla och sanningen är att det inte är alla som passar ihop med oss. Därför accepterar vi bara nya klienter efter en omfattande screeningprocess som hjälper oss att avgöra om vi kommer att passa bra ihop med varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *